Se video
Logo

Ludmila Frolova

profil.jpg (84767 bytes)
  • Grundlægger og ejer af HYPNOSE INSTITUTTET
  • Certificeret NLP MASTER TRÆNER, Certificeret HYPNOSETRÆNER
  • NGH BOARD CERTIFIED HYPNOTHERAPIST
    (NGH - National Guild of Hypnotists)
  • Certificeret NGH HYPNOSE INSTRUKTØR
  • International Certified coach og Coaching Træner (ICC)

Ludmila Frolova er en kompetent og erfaren hypnose underviser, leder, terapeut og konsulent. Hendes inspirerende stil udspringer af stor erfaring inden for flere humanistiske områder. Hun er en engageret personlighed, som underviser fra sit hjerte.

Ludmila Frolova er uddannet på Moskvas Universitet som sproglærer og sprogforsker, i psykologi på et medicinsk institut i Moskva, som HYPNOSE- og NLP-Træner i både Danmark og i USA og er praktiserende HYPNOSE- og NLP-terapeut, samt Internationalt certificeret Coach.

Hun kom til Denmark for 19 år siden i januar 1990 og 1. oktober 1995 startede Ludmila Frolova sin egen virksomhed HYPNOSE INSTITUTTTET, hvor hun underviser i Hypnose, NLP, Coachoing og giver individuelle sessioner - i Hypnoseterapi og Coaching.

Ludmila har arbejdet i flere år som konsulent, psykoterapeut, underviser og yogalærer. HYPNOSE INSTITUTTET er således etableret som et resultat af viden og ekspertise gennem 30 års professionel erfaring.

COPYRIGHT * HYPNOSE INSTITUTTET

Ludmilas terapi er tidligere omtalt i ugebladene IN, Femina, Hendes Verden, aviserne Berlingske Tidende, Jyllandsposten, Århus Stifttidende, i Diana Benneweis’ bog "Alting har sin pris", som du også kan læse mere om her. Og nu også i Psykologi blad nr. 1. for Januar 2011.

Ludmila er som eksempel selv meget inspirerende og et godt bevis på hvor effektivt de moderne psykomentale teknologier og værktøjer virker og giver mulighed for at skabe succes. Hun kom til Danmark i 1990 som 40-årig og gik med det samme igang med at lære det danske sprog og samfund at kende.

Hun har taget flere uddannelser, som har udviklet og opkvalificeret hendes tidligere psykologiske og psykoterapeutiske baggrund og i 1995 startede hun sin egen virksomhed, HYPNOSE INSTITUTTET, som fortsat vokser og udvikler sig. I et helt nyt land - på et helt nyt sprog!

"Hvis det er muligt i verden, så er det muligt for mig - og for dig,- som vi siger i NLP,- spørgsmålet er kun "HVORDAN!"

Ludmila Frolova holder sig konstant opdateret om den nyeste viden, de nyeste metoder og undersøgelser ved at deltage i kurser, uddannelser og konferencer i bl.a. USA flere gange om året.

Hun integrerer de mest moderne og virkningsfulde teknikker i sin terapeutiske praksis, skaber nye erfaringer og inddrager de nyeste metoder i undervisningen. Dermed er HYPNOSE INSTITUTTETs kurser og uddannelser altid på forkant med det 21. århundredes transformations-teknologier og tilbyder på den måde det bedste til sine deltagere.

I de sidste 19 år siden den 1. oktober 1995 har ludmila Frolova formået at drive og udvikle sin succesfulde virksomhed HYPNOSE INSTITUTTET, som i  oktober 2005 fejrede sit 10 års jubolæum.

Ludmila Frolova Hypnotisør
Rebekkavej 59, st.
2900 Hellerup
Post adresse:
Engelsborgvej 15, 2. tv.
2800 Lyngby
Tlf.: 2685 0339 / 3920 2091
Email: info@hypnoseinstituttet.dk