Logo

Sommerferiekurser - Grækenland, Parga

       Tilmeld dig nu!


     REIKI-HEALING  

Tilmelding

Vil du have en meningsfuld, lærerig og fornøjelig ferie? Tag på ferie til et skønt sted – og lær noget nyt, spændende, udviklende...

HYPNOSE INSTITUTTET tilbyder inspirations-kurser i Parga, Grækenland. Byen er kendt som et af de mest charmerende rejsemål i Europa og et af de mest foretrukne feriesteder for grækerne selv.

Parga ligger på den græske halvø. Byen ligger omkring en smuk havn med dejlige promenader og tæt på en dejlig badestrand.

Man har opdaget, at Parga ligger tæt på en energilinie, der strækker sig fra Irland gennem det sydlige England, Frankrig, Italien og Grækenland til Israel. Linien er karakteristisk, fordi der løber nogle særlige jord-energier. Langs liniens forløb ligger der hellige mindes-mærker til ære for Ærkeenglen Michael, og for Apollo, som er lysets gud iflg. den græske mytologi.

En af disse helligdomme ligger ved floden Styx, som er et udflugtsmål tæt på Parga. Det er et antikt tempel med nedgang til det underjordiske sted, hvor de gamle grækere besøgte Oraklet fra Dødsriget. Her gik Orfeus til Underverdenen for at hente sin Eurydike tilbage til Jorden. I oldtiden tog mange på pilgrimsrejse dertil for at søge kontakt med afdøde slægtninge.

I dag er stedet et attraktivt udflugtsmål.

Parga er omgivet af et imponerende bjergområde dækket af de smukkeste olivenlunde, og faciliteterne i byen er moderne og af god kvalitet. Her i de inspirerende omgivelser får du mulighed for at udforske og udvikle nye sider af dig selv gennem vores kursusaktivitet. En rejse ud over dagligdagens grænser, hvor du vil opleve en positiv forvandling, som du kan bringe med i din hverdag

Undervisningstimerne
På begge kurser vil timerne blive harmonisk fordelt i forhold til fritiden. Under opholdet vil der være en fridag, hvor du kan opleve inspirerende udflugter til de spændende seværdigheder i området.

Kurser


Pris

Pris ca. kr. 6.500,- pr. kursus inkl. kursus, hotelophold og flyrejse.

Selve kurset koster kr. 3.000,-. (opkræves af HYPNOSE INSTITUTTET). Resten af beløbet dækker flyrejse tur/retur samt hotelophold på godt hotel med enkelt-værelse og eget varm bad (opkræves separat af VING-rejser).

Tilmelding
Tilmeld dig til HYPNOSE INSTITUTTET. Vi står for kurserne. Spies-rejser står for selve rejsen.

Tilmeld dig til HYPNOSE INSTITUTTET på tlf:
26 85 03 39 eller

på email: info@hypnoseinstituttet.dk

Tilmeld dig nu!

COPYRIGHT * HYPNOSE INSTITUTTET Tilmelding