Logo

Hvad er NLP ?

Hvorfor lære NLP ?

Neuro Lingvistisk Psykologi (NLP) er den praktisk anvendende moderne psykologi, som netop kombineres godt med hypnose og giver til hypnose effektive terapeutiske værktøjer.

NLP er udviklet gennem studier af hvordan vi opfætter omverden forskelligt ved hjælp af vores tanker, følelser og handlinger. Og hvordan vi kan opfætter verden, som giver os muligheder til at være glade, sunde og succesrige.

F.eks.: Efter fobibehandling klienten er tryg og afslappet ved at flyve og er parat til at tage på ferie.
Der har ikke ændret sig noget i forhold til flyven, rejsen, højden - de er det samme. Men persons opfættelsen af dem har ændret sig. Og det skaber helt nye muligheder i personens liv.

Neuro: Drejer sig om, hvordan vi bruger vore 5 sanser, til at skabe vores egne unikke oplevelser af virkeligheden, vores egen "model af verden."
Lingvistisk: Ved hjælp af sprog, tillægger vi vores egen individuelle betydning, fortålkning - til det, som vi oplever med vores 5 sanser - vores "model af verden".
Psykologi: Studie af hvordan vi, ved hjælp af vores nervesystem og vores sprog, skaber adfærds- og tankemæssige mønstre ("programmer") og hvordan vi kan "omprogrammere" os sevl til den mere positive, kvalitetsfulde, konstruktive tænkning og adfærd..

 

 

Vi anvender NLP til at holde en afdækkende og informerende samtale med klienten.

NLP indholder effektive spørge-teknikker, som hjælper bedre at forstå problematikken.

NLP sprolige og sanselige værktøjer hjælper terapeuten at afdække klientens mål.

NLP er et enkelt, brugbart værktøj for "hjælp til selvhjælp" – med NLP bliver du herre i dit eget liv.

NLP som integreret viden og praktiske anvendelsen i Hypnose/NLP - uddannelsen.

Hvorfor er det vigtigt for hypnoterapeuter, som tag hypnoseuddannelsen, at lære NLP?

Gennem NLP lærer vi den mest effektive hypnotiske sprog - Milton-model, Milton-sprog og derfor kan skabe effektive hypnose-induktioner.

Ved at anvende sproglige forudsætninger, som er en del af NLP sprolige kompetancer, uddyber vi trance og skaber effektive stærke suggestioner.

Hvordan hjælper NLP at skabe mere succes med klientens mål?

  • Målsætning: der er kompetancer i NLP til at afdække og formulere mål, så at den er aftomatisk opnåelig.
  • Kommunikation: Evnen til at blive forstået og samtidig at rumme andre - respekt for andre menneskers "model af verden".
  • Derfor - mulighed for at anvende hypnose individuelt, tilpasset, "skraddesyget" til personens unike verden.

Hvorfor kombinere Hypnose og NLP ?

Det er meget nemt at lære hypnose. I løbet af en dag kan man lære at guide en person i en hypnotisk tilstand. Et vigtigt spørgsmål er: hvordan kan vi anvende denne tilstand. NLP - indholder svaret til "HVORDAN".

For at anvende hypnose til en positiv forandring, accelereret indlæring, aktivering af kreative evner og mange intelligenser, er det vigtigt at tilegne sig en menneskelig viden, en dybere forståelse af de psykologiske mekanismer, som styrer vores tanker, følelser og adfærd. NLP hjælper os med det.

NLP er netop den form for psykologi, som er enkelt, klart, letforståeligt og nemt at anvende. NLP indeholder dyb forståelse for, hvordan vi mennesker både fungerer som en helhed og samtidig har NLP værktøjer til at gå i helt specifike detaljer og udforske dem.

COPYRIGHT * HYPNOSE INSTITUTTET